LGS FEN FULL TEKRAR TESTİ (YENİ NESİL 120 SORU)

8. Sınıf LGS Fen Bilimleri LGS Tarzı Yeni Nesil Sorular ile ilgili güzel bir çalışma hazırladım. Özellikle 5 Haziran'da yapılacak olan sınavın fen testi soruları kısmında hata yapmak istemeyen yani 20'de 20 yapmak isteyen, hedefi yüksek olan öğrencilerin sınavdan önce mutlaka göz atması gereken güzel bir doküman da paylaşacağım. Çünkü, her ne kadar piyasada çok güzel kaynaklar olsa da bunlar arasından LGS Tarzı Yeni Nesil Fen Soruları şeklinde bir ayrım yapmaya kalktığımızda epey zorlanıyoruz. Bazıları oldukça zorlayan MEB'in LGS'de sorabileceği sorulardan oldukça uzak iken bazılarının ise sınav düzeyinde olmadığını söyleyebilirim. Bu nedenle sizler için hedefe odaklanmanızı kolaylaştıracak 8. Sınıf Fen Bilimleri 1. Dönem ve 2. Dönem konularının tamamını kapsayan LGS Tarzı Yeni Nesil Kolay, Orta ve Zor Seviye Sorular ile hazırladığım PDF Test dokümanları da paylaşmak istedim.


8. Sınıf Fen LGS Tarzı Sorular PDF

2021 - 2022 LGS'de hedefini yüksek tutan her öğrenci özellikle kaliteli sorular çözmek ister. Büyük bir kısmı ise sürekli olarak "Piyasadaki En Zor Soru Bankası Kaynak Kitapları" şeklinde bir arayışa girer. Aslında bu yanlış bir tutumdur. Kaynak kitap ararken yapılan hatalardan biri de budur. En zor yayını genelde en iyi yayın olarak değerlendirir öğrenciler. Öyle değildir. En iyi yayın MEB'in şimdiye kadar ki sınavlarda sormuş olduğu ve bugüne kadar yayımlamış olduğu örnek beceri temelli sorular tarzına en yakın olan yayınlardır. 2022 LGS Tarzı Yeni Nesil Sorular arıyorsanız kriterinizi bu çerçevenin içerisinde tutmanız gerekiyor bence.


Tabi, bir fen bilimleri öğretmeni olarak benim buradaki işim de sizlere 8. Sınıf Fen Bilimleri LGS Tarzı Yeni Nesil Sorular ile ilgili bilgi sahibi olmanızı sağlayacak açıklamalar yapmak. Diğer branşlar size kalıyor. Burada sizler için paylaşmış olduğum LGS Tarzı Yeni Nesil Fen Soruları PDF dokümanlarında yer alan testleri çözerek bu kapsamdaki eksikliklerinizin farkına varabilir ve bundan sonraki süreçte kaynak arayışı içine girdiğinizde de buradan yola çıkarak size en uygun soru bankası kitaplarını satın alabilirsiniz.

Eğer, LGS'de gerçekten yüksek puanlar almak istiyorsanız özellikle beceri temelli yani günlük hayatla ilişkili, mantık muhakeme ve yorum yapma aynı zamanda da analitik düşünme becerinizi ölçen soruların yer aldığı kaynaklara yönelmeniz gerekiyor. Herkesin satın aldığı veya herkesin dilinden düşürmediği bir yayın kesinlikle en iyi soruları barındırıyor diye bir söz konusu olamaz. Eğer böyle bir durum varsa genellikle o yayın kitabı pazarlama işinde çok iyi bir iş çıkarmış da olabilir. Dolayısıyla öyle ya da böyle bir 8. Sınıf Fen Bilimleri LGS Tarzı Yeni Nesil Sorular içeren bir kaynak aradığınızda herkesin satın aldığına ya da dilinde olana değil, gerçekten inceleyerek işin uzmanları yani öğretmenleriniz tarafından "Tamam; bu güzel bir kitap, tam da aradığımız LGS Tarzı Soruları içeriyor..." derse o kaynağı seçmelisiniz.

LGS FEN BİLİMLERİ 5 BİN SORULUK FULL TEKRAR SETİ İNDİR
2021 - 2022 LGS Fen Bilimleri 5 bin soruluk full tekrar setine ait PDF dokümanları indirebilmek için EvdekiFen Premium Üyelik Paketi satın almanız gerekmektedir. Bu paketi bugün satın aldığınız takdirde Çok Sayıda LGS Yeni Nesil Deneme Sınavları, Çalışma Kağıtları ve Detaylı El Yazması Ders Notları Paketi'ne de erişim sağlayabileceksiniz. Premium üyelik paketi satın almak için buraya tıklayabilirsiniz!