LGS FEN FULL TEKRAR TESTİ (YENİ NESİL 120 SORU)

7. Sınıf Fen 1. Ünite Güneş Sistemi ve Ötesi Testleri PDF İndir kapsamında sizler için oldukça kaliteli sorular içeren çok sayıda dosya hazırlamaya başladım arkadaşlar. Bugünden itibaren bu sayfada yerini alacak olan yepyeni 7. Sınıf Fen Testleri PDF dokümanları içerisinde elbette 1. Ünite içerisinde bulunan Uzay Araştırmaları ve Gök Cisimleri Test Soruları PDF'leri de yer alıyor. Hemen aşağıda güncel MEB kazanımları çerçevesinde titizlikle hazırlanan ve 200'den fazla soru içeren Güneş Sistemi ve Ötesi Test İndir PDF dokümanlarına göz atabilirsiniz.


Uzay Araştırmaları Testi İndir PDF

MEB tarafından hazırlanan güncel müfredatta 7. Sınıf Fen Testleri kapsamında ilk konu olarak belirlenen Uzay Araştırmaları Test İndir PDF dosyaları üzerinde çalışmalara başladım. Muhtemelen önümüzdeki günlerde aşağıdaki listede yerini alacak olan çok sayıda tamamı ücretsiz ve üst düzey yeni nesil fen soruları ile hazırlanan Uzay Araştırmaları Test İndir PDF dosyalarını alt bölümden kolayca erişebilir, dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman indirip çözmeye başlayabilirsiniz.


Güneş Sistemi Ötesi: Gök Cisimleri Test

Ünitenin ikinci bölümü olarak karşımızda duran ve özellikle 7. Sınıf Fen Deneme Sınavı PDF kitapçıklarında çıkan sorular ile sizleri zorlayacak olan Güneş Sistemi Ötesi: Gök Cisimleri Test İndir PDF dokümanları ile ilgili çalışmalara henüz başlamadım. Yakın zamanda bu konu kapsamındaki fen testleri pdf indir dokümanlarını da aşağıdaki listede aktif olarak görebileceksiniz ve her zaman olduğu gibi kolayca bilgisayarınıza download edebileceksiniz.